Det samlede antal indlagte fortsætter med at falde

Af Frederik Wiedemann

Onsdagens tal for indlagte og døde:

Det samlede antal indlagte fortsætter med at falde til 453 (-19 fra i går og – 50 fra i forgårs). For anden dag i træk falder det i alle regionerne.

127 på intensiv og heraf 103 i respirator er uændret fra i går.

Der blev indlagt 43 patienter i går, hvilket er lidt flere end i går, men på niveau med i forgårs. Der blev udskrevet 52 patienter mod 53 i forgårs. Der blev altså for anden dag i træk udskrevet flere, end der blev indlagt, men nettafgangen er lidt mindre end i går.

Det samlede dødstal er steget til 218, som er 15 flere end det samlede tal i går. Der er registreret 10 dødsfald i går, 13 i forgårs og 10 i søndags.

Dødeligheden for indlagte er nu 15,6%. Det er steget lidt på det seneste fra ca. 14% i takt med, at der kommer færre nyindlagte, og det først slår igennem i et lavere dødstal senere. For positivt testede under 60 år er dødeligheden 1,5%.

Dødeligheden for positivt testede (CFR) er 4,0% generelt, men kun 0,2% for dem under 60 år.

Seruminstituttet oplyste i går, at de opererer med et mørketal på 30-80 gange flere smittede end de positivt testede og dermed en tilsvarende lavere gennemsnitlig dødelighed for reelt smittede (IFR). Dette tal er dog omdiskuteret.

%d bloggers like this: