Det ser ud til at det daglige dødstal fortsætter med at falde

Mandagens tal for indlagte og døde:

Antal indlagte fortsætter fladt i alle kategorier med 503 indlagte (-1 fra i går), heraf 139 på intensiv (-5) og heraf 108 i respirator (+1).

Der er nu registreret 187 døde med COVID-19, som 8 flere end i går. Heraf er 7 døde i går og 1 opjusteret i forgårs (i øvrigt en overraskende lille opjustering).

Gårsdagens dødstal på 7 personer er det laveste siden 25. marts, men må forventes at blive opjusteret. Det ser dog ud til, at det daglige dødstal fortsætter med at falde siden toppen på 22 døde i onsdags den 1. april.

Der blev lavet 44 nye indlæggelser i går, og det er det laveste antal på en dag siden 22. marts (så vidt jeg kan beregne og aflæse mig til ud fra SSI’s øvrige oplysninger).
Det er 3 færre end i forgårs og 14 færre end dagen før.

Samtidig steg de daglige udskrivelser fra 36 i forgårs til 38 i går. Der blev altså kun indlagt 6 patienter flere i går, end der blev udskrevet.

(Note: De lyse søjler i midten af den nederste graf er skønnede tal for nye indlagte og udskrevne lavet ved at forbinde beregnede og kendte datapunkter før og efter.)

Analysen er udarbejdet af Frederik Wiedemann.