Min udsigt

Af Henrik Saxgren

Min udsigt de næste otte (måske 10-12) dage. Jeg er kørt til Lønstrup, hvor jeg har lejet et sommerhus.
Selv om den aktuelle corona-shutdown rammer freelancere som mig ret hårdt, er jeg i den heldige situation, at min næste bog er et portræt af vestkysten. Og hvad var mere oplagt end at isolere sig i et sommerhus, tage vandrestøvlerne på om morgenen, et kamera om halsen, en madpakke i rygsækken og så ellers ud af røret … Jeg glæder mig vildt til mine vandreture – i al slags vejr – op og ned langs kysten. Og skal nok gå langt uden om de (få) mennesker, jeg vil møde på min vej. Og om jeg handler ind hos Spar-købmanden i Lønstrup eller hos Irma på Godthåbsvej, kommer jo ud på et. Så jeg synes faktisk, at jeg har fået det maximale ud af en i øvrigt ulykkelig situation …