Brug telefonen

Af Brian Petro

Kære alle jer derude!
I disse tider, hvor vi følger myndighedernes råd og holder nødtvunget fysisk afstand til hinanden, mere end hvad godt er,😒 så brug dog det redskab vi stadig har indenfor rækkevidde: TELEFONEN! Skjul jer ikke bag tekst og sms´er. Bare dét at høre den menneskelige stemme, din ven og venindes stemme, i den anden ende er vigtigere nu end nogensinde. Vi har fået besked på at isolere os, ja! Men det betyder ikke at afstanden til venner og netværk behøver at blive kortere. Vi har stadig telefonen, så BRUG DEN! Læg mærke til, når dine venner og nærmeste ringer. Lad være med ikke at svare, hvis du kan. Ring tilbage istedet for at skrive tilbage, bare fordi det er nemmere ! Vær til rådighed for hinanden på telefonen! Om muligt døgnet rundt. Tidlig morgen og sen aften. På den måde kan vi stadig føle nærhed og tæthed i en verden, der ellers er styret af de sociale medier. BRUG TELEFONEN! BRUG HINANDEN! ❤️😃🙏