Brug telefonen

Af Brian Petro

Kære alle jer derude!
I disse tider, hvor vi følger myndighedernes råd og holder nødtvunget fysisk afstand til hinanden, mere end hvad godt er,😒 så brug dog det redskab vi stadig har indenfor rækkevidde: TELEFONEN! Skjul jer ikke bag tekst og sms´er. Bare dét at høre den menneskelige stemme, din ven og venindes stemme, i den anden ende er vigtigere nu end nogensinde. Vi har fået besked på at isolere os, ja! Men det betyder ikke at afstanden til venner og netværk behøver at blive kortere. Vi har stadig telefonen, så BRUG DEN! Læg mærke til, når dine venner og nærmeste ringer. Lad være med ikke at svare, hvis du kan. Ring tilbage istedet for at skrive tilbage, bare fordi det er nemmere ! Vær til rådighed for hinanden på telefonen! Om muligt døgnet rundt. Tidlig morgen og sen aften. På den måde kan vi stadig føle nærhed og tæthed i en verden, der ellers er styret af de sociale medier. BRUG TELEFONEN! BRUG HINANDEN! ❤️😃🙏

Skriv en kommentar til denne artikel

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.