Vesterbroke

Af Torben Holleufer


Mærkelig søndag. I morgen lukker de Rysensteen, som er lige rundt om hjørnet. Det er meget virkeligt. hvad der derimod er uvirkeligt er Christian Eriksen som en hund i et spil italienske kegler på et tomt stadion i Torino.
Den engelske kommentator på beIN mente, at manageren egentlig ville have Vidal fra Barcelona, men så tænkte at Christian var et slagtilbud, han ikke kunne sige nej til.
Nu mangler vi bare, at Lord Braithwaite, som den danske angriber allerede bliver kaldt i Barca, hvisker sin træner Quique Setién i øret, at det er den oplagte byttehandel.
Tror stadig på, at Christian kunne udfylde den plads på den forreste midtbane, hvor stakkels De Jong for tiden aggerer blind passagerer. Han skal i hvert fald ikke spille kick and rush i Inter! Så hellere trekanter med Messi, Suaréz og Lord Braithwaite, mens Griezmann skibes videre.
Og er Quique ikke allerede en træner, der skal til at spejde mod udgangen? Når nu det falder helt sammen i Manchester City med ingen CL i udsigt, skal vi da have kaldt Guardiola hjem, så der igen kan komme styr på tingene, samtidig med at ledelsen alle hader bliver fyret.
Endelig nakkede gode gamle Christian Tello Real Madrid, som rejste hjem fra folkets klub i Sevilla med et nederlag. Hvorefter et ringe spillende Barca-hold slutter weekenden med to pluspoint i toppen.
Dem kan de passende sende til skituristerne fra Rysensteen.