Tak, Facebook

Peer Aagaard skriver på Facebook

Der skal nok findes adskillige stand-uppere, som kan få noget sjovt ud af Søren Espersens trusler om at lukke Facebook for alle danskere, blot fordi han og hans venner ikke kan få lov til at støtte en bindegal, demokrati-undergravende, højre-ekstremistisk, racistisk voldspsykopat med adskillige fængselsdomme.

Desværre rækker min egen humoristiske sans ikke så langt.

At diverse personager fra den yderste danske højrefløj overhovedet vil slås i hartkorn med denne Robinson er fremragende dokumentation for, at for dem eksisterer der simpelthen ingen grænse for, hvor langt ud ad ekstremismens vej, de er rede til at begive sig. At de tilmed gør det uden den ringeste reflektion over, hvor anti-demokratiske de selv fremstår med deres støtte til denne galning, siger alt om hvor disse roeskudte elementers farlighed.

At de samtidig er i stand til at bilde sig ind, at de kæmper for højere idealer som ytrings- og trykkefrihed eller ligefrem Danmark som kulturbærende nation siger alt om deres rablende vanvid og deres vrangforestillinger.

Facebook’s helt korrekt optræden i denne sag er ikke et vink med en vognstang, Espersen. I er lige blevet kørt over af hele vognen, og I fortjener det. Du og dine hører ikke hjemme i dette land eller i nogen anden demokratisk og fredselskende nation. Skrid ad helvede til til Fascististan, hvor I hører hjemme.