Engang blev hun kaldt “Skrigeballonen”

Peer Aagaard skriver på Facebook

Jeg overlader ordet til Kenneth Borgen Axelsen, som meget bedre end jeg er i stand til at italesætte en hel række af indlysende pointer:

“Det er gået hurtigt med Mette Frederiksen. Ja, jeg har faktisk ikke set så grim en højresvingsulykke siden engang ude på motorvejen.Nu er det nærmest blevet på en daglig basis, at Mette selvradikaliseres yderligere.

Engang blev hun kaldt “Skrigeballonen” af de højreorienterede og rige, fordi hun talte arbejdernes sag. I dag er hendes to hovedfjender de samme som Hitlers: De røde og landets største religiøse minoritet, som hun som Hitler benytter som konstant prygelknabe.

I dag er det muslimer. Dengang var det jøder. Men retorikken og mekanismen er den samme.

Antisemitismen er en cancer og den eksisterer stadig som problem. Det erkender alle, som ikke er syge i hovedet.

Det er jo ikke længe siden, at der blev begået et groft antisemitisk hærværk mod en gravplads her i Danmark. Det blev dog begået af højreekstremister, hvilket Mette undgår at komme ind på. Det var en afskyelig manifestation, som jødehad altid er en afskyelighed.

Men i de senere år er ordet antisemitisme også blevet et værktøj, som kan hives frem til enhver tid og bruges af højreorienterede til at chikanere muslimer og venstreorienterede med. Det er nemlig en beskyldning, der er så grim og politisk sprængfarlig, at den er svær at ryste af, når den først er fremført. Uanset den totale mangel på belæg. Værktøjet blev f.eks flittigt og dygtigt brugt til at ødelægge anti-racisten Jeremy Corbyns karriere.

Mette Frederiksen er med sit udfald her kommet i direkte familie med Europas mørkeste kræfter. Billedet forestiller Mette, der er på vej væk fra vinduet. Så det kan jo ikke være mere passende”.