VINTERFERIE PÅ RABARBERGAARDEN

Rabarbergaarden skriver på Facebook

Start vinterferien med en tur på Rabarbergaardens loppemarked & Loppe Bingo. Vi har ryddet op i gemmerne og i weekenden d. 15. & 16. feb. kl. 10 – 15 fylder vi Orangeriet med alt fra Ole Palsby porcelæn, karafler og service til tøj, tasker og fyldningsdøre. Ko og gør et godt køb, der er noget for alle.
Begge dage spiller vi Loppe Bingo kl. 13-14 Præmien er et gavekort til Rabarbergaardens Folkekøkken. Pris pr. plade kr. 10.-. Tilmelding ikke nødvendig.

Afslut vinterferien med Fastelavn på Rabarbergaarden. Søndag d. 23. feb. kl. 14-15 er der tøndeslagning for både børn og voksne i Rosengården, med søde sager i tønderne og kroner til både kattedronninger og konger. Vi kårer den bedst udklædte hos børn og voksne. Fra gårdens bageri sælges der økologiske fastelavnsboller, varm kakao og kaffe. I restauranten serveres der som vanligt søndagsfrokost.
Deltagelse i tøndeslagning & udklædningskonkurrence koster kr. 20.-/pers. der betales på dagen.

Velkommen & velbekomme