Alternativet tilfreds med den nye finanslov

Alternativet skriver på Facebook:

SÅ ER DEN HER – FINANSLOVEN!

Vi har siddet med ved forhandlingerne og er rigtig godt tilfredse med de aftryk, vi har sat – ikke mindst på det grønne område.

Som finansministeren bemærkede, så kom der en “markant grønt stemme” ind i forhandlingsrummet med Alternativet.

Uffe Elbæk har den her kommentar til aftalen:

“Jeg har altid haft den holdning, at ingen af os er så kloge, som os alle sammen tilsammen – og det synes jeg, at denne aftale er et godt bevis på. Ingen har fået alt, men alle har fået noget. Vi er rigtig glade for resultatet, og når man ser på det udgangspunkt, som regeringen fremlagde, så er det klart, at der er tale om et markant grønt slutprodukt. Det har vi alle bidraget til, men for os har det især været afgørende at styrke klimarådet, udlægge mere urørt skov og skabe mulighed for at rejse mange flere milliarder til grøn omstilling de kommende år.”

Her er de grønne sejre, vi er gladest for 💚

Hvad er jeres tanker om finansloven?