Rejs hjem

Af Jens Philip Yazdani på Facebook

”Rejs hjem. 👿👿👿 ”

”skrid tilbage dit eget shitholecountry du er ikke velkommen her narrøv.”

”Hjem med ham…..”

”Sådan en skulle slet ikke have lov til at opholde sig i Danmark det kan ikke gå hurtigt nok med at smide sådan en ud af landet”

”Martin Henriksen havde ret”

”sådan en landsforræder skulle bare skydes det gjorde man under vv2”

”TAG HJEM DU HØRER IKKE HJEMME HER”

”Fucking landsforræderiske perker snude! Seriøst skrid ud af Danmark med dig!”

”FARVEL!!!!”

”Tag venligst sydpå hvor din far kommer fra.”

”Hold kæft din perker eller skrid”

”rejs hjem til hvor du kommer fra og læg dig på knæ for islam 😠🤬😠🤬”

Variationerne er utallige, men teamet det samme: du hører ikke til her. Jeg lader mig ikke gå på af det. Jeg konstaterer bare, at det er umuligt at have en holdning, der ikke deles af flertallet, og samtidigt være brun. Det er uforsonligt. For emnet er aldrig dét, du skriver om; emnet er dig og din etnicitet. Altid, uagtet og uanset. Men særligt når du skriver dig op imod en etableret konsensus. Du er ikke kun en nar, en snothvalp, en idiot, skamløs, uden ære og respekt, en møgunge, utaknemlig, forkælet, åndssvag, en latterlig hippie og en islamistisk isis fascist. Du skal ikke bare holde din kæft, tie stille, lukke røven og i øvrigt klappe i. Nej – du skal ud, eventuelt skydes. Og først da er vi tilfredse.

Jeg ringede til min lillesøster, som går i 9. klasse og i tråden under mit opslag havde bedt de voksne mennesker om at være ordentlige, selvom de var uenige. Jeg ville sikre mig, hun ikke lod sig gå på af det. Hun svarede cirka sådan her: ”De skal ikke have lov til at få os til at tvivle på vores identitet. Og selvom man måske i et øjeblik tøver, så skal man stoppe op og ikke lade sig røre af det. Vi er danske. Det her land er ligeså meget vores som deres. Og det får de mig ikke i tvivl om. Tværtimod; det giver mig næsten bare mere kampgejst.”

Ordene er hendes – og dém vil jeg tage til mig. Ligesom jeg selvfølgelig vil blive ved med at benytte mig af den ytringsfrihed, jeg nyder som borger i Danmark.

PS: Jeg gade vide, hvordan de kommentar, som er blevet modereret væk, så ud.

PPS: Alle eksempler – også på ordvalg – er selvfølgelig ægte.

PPPS: Jeg beklager, jeg ikke har kunnet svare alle, selvom jeg har forsøgt at læse det hele; jeg er simplethen bare lidt overvældet.