Fra fodboldfiasko til biografsucces

Af Torben Skjødt Jensen på Facebook

Efter 2 lange og ulidelige fodboldaftener tirsdag og onsdag hvor begge mine favorit-hold, FCK og Chelsea, døde i henholdsvis CL-kval og Supercup finale med den mindste margin overhovedet efter straffespark shoot-out (fodbold er fantastisk og en gang imellem det ondeste spil i verden) så var det rart torsdag at kunne glide ned i sædet i et pænt fyldt Imperial sammen med Ghita og Filmklubben og være helt på forkant med at se den nye Tarantino-film “Once upon a time in Hollywood”. En fremragende film og i min optik det bedste han har lavet siden “Pulp Fiction”. En herlig meta-film oplevelse, som det er lige før man næsten ikke kan vente på at se en gang til, for den var så sprængfyldt af flotte detaljer, fantastisk kameraarbejde, seje køreture og kranskud, og fede skuespilpræstationer. Ja, det er comedy med et meget syret twist – men at den gik rent ind kunne man jo mærke ved at publikum simpelthen klappede da filmens rulletekster startede. Det oplever man sjældent.
Så bare afsted til et lærred i nærheden – og FCK og Chelsea er heldigvis på hesten igen idag og på søndag – for man er aldrig bedre end den sidste kamp man spillede…..

%d bloggers like this: