Det er en sørgelig, sørgelig dag i dag

skipper

Af Pernille Skipper

Lige nu i folketingssalen. Her sidder Inger Støjberg. Bag hende sidder Mathias Tesfaye fra Socialdemokraterne. De stemmer begge lige nu et lovforslag om “paradigmeskifte” igennem.

Det betyder, at flere børn vil vokse op i voldsom fattigdom, flere splittede familier og flere danske børn, der bliver revet ud af deres skole, væk fra deres hjem og klassekammerater og sendt til et land, de knap kender. Det skader integrationen og med det her forslag skaber de en ny underklasse i vores land. En underklasse med familier og børn, der har svært ved at komme på fode, få job og lære dansk. Og som ikke føler at de må være en del af fællesskabet og måske, at de lige så godt kan lade være med at prøve.

Tænk sig, at det er budskabet til alle dem, der kommer hertil. At integration ikke er et mål for Danmark.

Det er en sørgelig, sørgelig dag i dag.

Jeg har hørt fra og snakket med så mange, der er utrygge og bange. Som ikke kan genkende vores lille land. Til jer vil jeg bare sige: kæmp! Uanset hvor du er født, eller hvor dine forældre kommer fra, det er ikke din hudfarve eller dit ophav, der afgør om du er dansk. Det gør din vilje og dit hjerte. Og vi er heldigvis mange, mange, der godt ved det.