Radikale skaber grøn blok på Frederiksberg

Radikale Venstre holder pressemøde

Radikale Venstre vil ved kommunalvalget til november gå i samarbejde med Socialdemokratiet, SF, Enhedslisten og Alternativet.

Søren Have skriver på Facebook:

Ny progessiv, grøn koalition for en håbefuld fremtid for Frederiksberg! Vi både kan og bør gøre så meget mere her på Frederiksberg i forhold til den grønne omstilling, borgerinvolvering, skoler … Jeg er glad for at vi er flere som kan samles om denne ambition, og ser derfor også meget frem til de kommende måneders politiske drøftelser, både mellem partier/kandidater og med borgerne. Og så er det da fedt at Alternativet så at sige er med til at skabe politiske resultater allerede inden kommunalvalget!

Læs: Radikale trækker støtte til Konservative på Frederiksberg.