Julian Schnabel på besøg i Philip Johnsons berømte glashus

julianschnabel.jpg

The Glass House i New Canaan, Connecticut, er bygget i 1949 af arkitekten Philip Johnson, og er efterfølgende blevet et pilgrimssted for elskere af moderne design og kunst. Husets status som kunstmekka skyldes sine ejere, Johnson og hans partner, den amerikanske kunstkritiker og kurator David Whitney, der begge døde i 2005. Det ikoniske hus var oprindeligt Johnsons bopæl, men parrets voksende kunstsamling, som indeholder værker af Donald Judd, Bruce Nauman og Julian Schnabel, gjorde det effektivt til et museum for moderne kunst.

Skriv en kommentar til denne artikel

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s