Den belgiske instruktør Bavo Defurne er klar med sin anden spillefilm, der har Isabelle Huppert i hovedrollen

Efter små 10 LGBT kortfilm debuterede den belgiske instruktør med filmen ‘North Sea, Texas’. Nu er han aktuel i de danske biografer med spillefilm nr. 2. ‘Souvenir’ har Isabelle Huppert i hovedrollen og har premiere den 24. august i bl.a. Grand Teatret. Se trailerne til begge film nedenfor.

SOCIAL:

View this post on Instagram

Vi har de sidste par år set myreflittige Isabelle Huppert i bl.a. Joachim Triers 'Louder Than Bombs', Mia Hansen-Løves 'Things To Come' og Paul Verhoevens 'Elle'. Nu har hun atter aktuel i de danske biografer med filmen 'Souvenir' instrueret af den belgiske instruktør Bavo Defurne. Huppert er den mest César (den franske Oscar) nominerede skuespiller nogensinde. Hun vandt senest prisen for sin præstation i 'Elle'. 'Souvenir' har premiere i @grandteatret den 24. august. Se trailerne for de nævnte film på Biograf-bloggen. Link i biografien. Fun fact: vidste du at Isabelle Huppert ejer sin egen arthouse biograf i Paris? Biografen hedder "Christine 21" og er ledet af hendes søn. #isabellehuppert #kevinazais #bavodefurne #pinkmartini #christine21 #paris #parisdk #biografdk #bongoramadk #filmmusikdk #signaldk

A post shared by @biografdk (@biografdk) on