Da Claus oprettede en profil på dating.dk

17098597_10155136983224850_7888384214433907511_n

Af Claus Pogel på Facebook

Jeg oprettede – af nysgerrighed for nogle år tilbage – en profil på dating.dk med tekst og billede.

Der blev i teksten ikke sparet på krudtet, hvor jeg fortalte, at jeg var en ræverød fodboldtosse med en musiksmag i den mere alternative afdeling af populærmusikken.

På billedet var jeg iført en Frem-hue, ternet skovmandsskjorte og derudover var jeg godt langhåret skægget op med tidens traditionelle mundkusse. Det var lang tid efter grungen og lang tid før hipsterne. Jeg mindede mest af alt om en fedtet udgave af en yngre Johnny Madsen.

Der gik – helt mod min egen forventning – ikke mere end en dags tid, før der lå en besked i min indbakke fra en interesseret kvinde fra Køge. Hun skrev, at hun var lærer, og på hendes profilbillede lignede hun sangerinden Dicte, som ser bragende godt ud på sin egen anorektiske måde med de store, følelsesfulde kvieøjne i sit spinkle narkomanfjæs.

Lærerinden og jeg begyndte at skrive sammen, og efter nogle måneder oprandt den store dag, hvor vi endelig skulle mødes ansigt til ansigt. Jeg blev en smule nervøs, da hun ringede på dørtelefonen nede ved porten i Lille Colbjørnsensgade.
Jeg tog imod den fagre ude på trappeopgangen, og blev en smule lettet, da hun rent faktisk så temmelig yndig ud.

Da vi fik sat os hver for sig i møblementet inde i stuen, som bestod af en to-personers sofa og en slidt lænestol, gik der ikke mere end 20 minutters tid, før hun kom over til mig i sofaen for at kysse. “Jeg skal da lige love for, at der er fart på hende her”, tænkte jeg.

Kort tid efter lå vi i dobbeltsengen inde i soveværelset, og jeg skal nok spare dig for detaljerne, men aldrig har jeg i mit lange liv følt mig så gennemkneppet, som efter den første lange eftermiddag, aften, nat sammen med denne nymfoman fra Køge.

Vi blev med at se hinanden i nogle måneder, og mønsteret var det samme. Det meste af tiden tilbragte vi i dobbeltsengen. Jeg undrede mig egentligt ikke så meget over, at hun altid lå med benene trukket op under sig efter samlejerne, før det gik op for mig, at det hele mindede mig om den scene fra “Big Lebowski”, hvor the Dude bliver voldbollet af Maude, som forsøger at lave et barn på ham.

Det gik med ét op for mig, hvad hun havde gang i.

Da vi nåede frem til tiden omkring juleaften, ville nymfen gerne have, at jeg skulle møde hendes familie, hvilket blev min redning, da jeg i en lang, uafbrudt talestrøm i telefonen fik forklaret skrukhønen, at jeg ikke fejrede jul eller på nogle måde ønskede at møde hendes familie, da jeg var erklæret kommunist.

Jeg har senere erfaret, at hun er blevet mor, og jeg har aldrig siden forsøgt mig på dating.dk ❤️