Gå nu af og udskriv det valg

Folketingets åbningsdebat

Klaus Silberbauer skriver på Facebook:

Jeg betaler topskat og er lige præcis i det segment, som Løkke og Samuelsen gerne vil forkæle lidt. Jeg burde være henrykt.

Samtidig er jeg så vidne til at min kones mormor bliver sendt hid og did i et temmeligt slidt og stresset sygehusvæsen, som ikke er så fokuseret på at diagnosticere og helbrede, som på at få patienterne videre til en anden instans – helst inden weekenden, hvor sengepladserne er dyrere. Et system befolket med søde og rare mennesker, som bare ikke har mere at give af, fordi kniven er svunget igen og igen.

Så: Nej tak, Løkke. Jeg har ikke brug for en flaske rødvin mere. Jeg ville hellere se pengene brugt på at rette op på de ødelæggelser du og tidligere regeringer – og embedsmænd – har reformeret igennem i en craze af New Public Management-vanvid.

Jeg vil hellere se min lille niece trives i den skole, hun engang skal gå i, og se hende modtage SU, når hun bliver gammel nok til at skulle uddanne sig, og jeg vil bestemt hellere se Danmark behandle flygtninge en lille smule mere menneskeligt og måske endda få råd til at hjælpe tiggere i stedet for at smide dem i spjældet, end jeg gider modtage dine sølvpenge så jeg kan få læderstue i den næste, fra Tyskland importerede, bil.

Så helt ærligt, Løkke: Tak, men nej tak. Fuck dine topskattelettelser og din sørgelige og utidige leflen for egne vælgere (de få, der er tilbage). Tag din asociale og helt misforståede 1990’er-agenda og placer den ganske forsigtigt samme mørke sted, hvor du fandt din forældede trickle-down-retorik. Indrøm at du ikke har et clue om, hvordan vi får styr på nationen, men allerhøjst kan finde ud af at tosse rundt frem og tilbage mellem DF og LA for at holde en mindretalsregering i live, som aldrig burde have været født.

Gå nu af og udskriv det valg, så vi kan komme videre.

</rant>