Mads Holms modtagelse af Danish Embassy Art Prize 2016

MadsHolm_AboutCommonGround_PRDanishEmbassyArtPrize2016Invitation

Mads Holm modtager Danish Embassy Art Prize 2016 på £1,000 og udstiller About Common Ground – an exhibition of photographs på Den Danske Ambassade i London fra 18. marts 2016 til marts 2017.

Åbningsreception den 17. marts 2016 kl. 18-20:

The Royal Danish Embassy
55 Sloane Street
London SW1X 9SR

RSVP nødvendig for adgang: lonambculture@um.dk senest 15. marts 2016.

Mads Holm (f. 1990) er født og opvokset i København. Han studerede først fotografi ved Fatamorgana, Danmarks Fotografiske Billedkunstskole i København i 2009. I 2010 flyttede han til New York for at studere fotojournalistik og dokumentarfotografi ved International Center of Photography. Da han flyttede tilbage til København i 2012 ville han fortsat udvikle sit fotografiske arbejde som kunstnerisk refleksion over den optagede virkelighed mere end konventionel reportage og journalistik. Han fandt ud af, at han var nødt til at tage til udlandet igen for at finde en uddannelsesinstitution som tilbyder rummet og faciliteterne til specifikt at arbejde med fotografi som kunstnerisk udtryksform. Han søgte ind på Fine Art Photography på The Glasgow School of Art i Skotland, hvor han bliver bachelor fra i juni i år.