Bruuns Bazaar indgiver konkursbegæring

12814574_10154063002809047_7816745976963624586_n

Pressemeddelelse fra Bruuns Bazaar:

Bruuns Bazaar A/S, som er en del af Scandinavian Designers Gruppen, har forhandlet med selskabets bankforbindelse om en ‘genopretningsramme’, som desværre ikke er lykkedes.

Bruuns Bazaar A/S har igennem de seneste år dygtigt og ansvarligt nedbragt engagementet betydeligt med selskabets bankforbindelse efter bankens forlangende, samtidig med at selskabet gennemgår en omfattende turn-around. Denne turn-around var vi halvvejs igennem, men det har desværre ikke været muligt at sikre tilstrækkelig langsigtet finansiering til gennemførelsen af anden og sidste del af genopretningen, som ville kræve øget investering i markedsføring og salgsudvikling.

Vi beklager dybt overfor vores dygtige medarbejdere og samhandelspartnere i ind- og udland, at der ikke kunne findes en langsigtet finansiel løsning til trods for ejernes villighed til at indskyde et tocifret millionbeløb i yderlig kapital til at udvikle Bruuns Bazaar brandet.