Klaus Riskær om David Bowie

47198503

Klaus Riskær skriver på Facebook:

Sammen med min daværende kone Anne-Mette Sølbeck deltog vi i et privat nytårsselskab hos Bowie på Mustique i 1991. Med de ‘nærmeste’ 100 andre ‘venner’. Men at han tages af kræftens elendighed kommer bag på mig: Netop fordi han var så fandens cool.
Hvad viser det så: Jo det viser at der er kun eet enkelt liv. Mange tror på en eller anden måde at der er et ekstra, efter de har puget skillingerne sammen. Eller at de blive genfødte, eller hvad ved jeg. Virkeligheden er, at vi – uanset alder -, har forbandet lidt tid at gøre godt med, og derfor må og skal sætte os selv fri. Så vi både kan nyde – og bidrage til – det liv vi er en del af. Sammen med vores familier og nære venner. Skønhed, rigdom og berømmelse falmer før eller siden. Om ikke andet til sidst. Med mindre man altså lige har lavet musik der lever evigt.