Fra Papirøen til Christiansborg – Alternativets nytårstale

alternativet3

I går dansede vi ind i det nye år. I dag har vi en nytårstale til jer, hvor Uffe reflekterer lidt over det forgangne år, og kigger frem mod nye udfordringer i 2016.

I 2015 har vi været vidne til en voksende global ulighed. Et system, der efterhånden er så presset, at det ikke kan modstå længere. Mennesker fra fjerne egne, der søger mod Europa i håbet om et bedre liv.

Lad 2016 blive det progressive Danmarks år, lad håbet spire og blomstre over hele verden og lad os nu snakke hinanden op i stedet for ned. Vi skal skabe meningsfulde fællesskaber, hvad end det er på det lokale plejehjem, i din by eller på globalt plan.

Vi kan informere om, at på trods af Uffes prusten i videoen, så har han det godt. Der går måske lidt tid før han holder tale fra en Christianiacykel igen, men han er ved godt mod. Sidst men ikke mindst, vil vi benytte lejligheden til at ønsker jer et godt nytår igen. Godt nytår.