Vi fejrer George Best med 10 sange

12308723_10153722937903695_1690495306532400147_n

Jens Unmack skriver på Facebook:

Drengedrømmenes drengedrøm George Best døde i dag for 10 år siden. Havde han dog bare IKKE spillet for Manchester United, men istedet valgt en passende klub, at udfolde sit rocknroll-fodboldtalent for! Ja, mange af os var decideret jaloux dengang, fordi de havde ham. Snapshottet her lyver, hvis det sender tanker i retning af, at den nordirske dreng var et småligt menneske, der – som meget, meget små politikere hertillands – kunne finde på at skåle i champagne blot fordi en luksusbil faldt i pris. Nej, stil var noget han havde, ikke hvad han drømte om at købe. Så George Best var hævet over den slags, og drak udelukkende bobler for at nyde sit unge liv. For sådan var hans talent. Legende og frit. Ære være hans minde.

Erik Jensen skriver på Facebook:

In 1969 I gave up women and alcohol – it was the worst 20 minutes of my life. Som The Best engang sagde. Og hold så op med det pis om, at han spillede i en forkert klub. Det er det sædvanlige smålige småbitre snik-snak fra Liverpool. Jeg synes også, at Keagan var en fantastisk spiller. Men ville jeg hellere have set ham i United? Nej, selvfølgelig. Han var en Liverpool-spiller og fine by me!

Jens har sammen med Erik samlet denne playlist i anledning af dagen: