Regeringen haster kontroversielle lovforslag igennem Folketinget

scanpix-20151113-141352-l (1)
Statsminister Lars Løkke Rasmussen, udlændinge-, integrations- og boligminister Inger Støjberg og justitsminister Søren Pind holder pressemøde, hvor initiativerne i forlængelse af statsministerens pressemøde onsdag præsenteres. . (Foto: Søren Bidstrup/Scanpix 2015)

Pia Olsen Dyhr skriver på Facebook:

Dybt kritisabelt at Regeringen, de blå partier plus Socialdemokraterne kræver at vi hastebehandler en kæmpe asylpakke på KUN 3 dage i Folketinget. Hvordan sikrer vi at de ikke begår lovsjusk, når vi end ikke får tid til at lytte til borgerne, organisationer og virksomhederne i lovbehandlingen. Især fordi et af forslagene bryder med et grundlæggende retsprincip i grundloven, nemlig at man ikke kan tilbageholdes uden tidsbegrænsning. En ting er at de blå partier er så uendelige ligeglade med grundlæggende retsstatsprincipper – men helt ærligt S!!! Tag jer nu sammen og vær med til en ordentlig behandling i folketinget!

%d bloggers like this: