Så lev dog livet!

11224673_1492276534432810_4904584025758424408_n

David Trads skriver på Facebook:

Rystende kedsommelig nyhed på forsiden af Berlingske, som beretter om, hvordan unge under 35 år ‘sætter flere penge af til den tredje alder.’

“Det er gået op for de unge, at de skal leve længere. Så hvis de vil have råd til en god pensionisttilværelse, mens de stadig er forholdsvis friske, kræver det, at de kommer igang med opsparingen i god tid,” siger Carsten Holdum, en tørvetriller fra PFA Pension.

Hvor kedeligt har livet lov at være?

Hvis jeg møder en person under 35 år, der i ramme alvor interesserer sig for sin pension og frivilligt lægger tusinder af kroner til side hver måned til ‘den tredje alder’, så blir jeg virkelig bekymret.

Brug dog pengene nu! Tag den ferie, du ikke har råd til. Spis den steak, der er for dyr. Køb billet til den koncert, som koster for meget. Vælg den jakke, du virkelig vil have. Inviter din kæreste på den middag, som I aldrig glemmer. Flot dig med kaviar og champagne.

Men lad dog vær med at sende dine hårdt tjente penge videre til pensionskasserne…

%d bloggers like this: