En færdselsbøde afgjorde sagen om Laura Gashis danske statsborgerskab

11951950_10204818483129806_5333159745454728089_n

Af Laura Gashi

En færdselsbøde afgjorde idag min status i det danske system! Det blev et nej til min ansøgning om dansk statsborgerskab!

Jeg har boet i Danmark i 19 år! Det er det eneste som jeg kender til! Jeg har taget uddannelse her, jeg arbejder her, min fortid, nutid og fremtid er her! Jeg har arbejdet siden jeg fyldt 16 år! Betalt skat, endda top skat, til det danske system!

Jeg anser mig kun som albaner af blod! Ellers er jeg så dansk som man kan blive! Hele min familie har gjort alt muligt for at integrere sig i dette samfund! Begge mine forældre arbejder og har de gjort siden vi kom til Danmark! Mine søskende er alle igang med at tage en uddanelse! Vi har bygget hus fra grunden og har flere danske venner end udenlandske! Vi bidrager med alt vi har til dette samfund!

Jeg udfylder alle de krav der er om at få godkendt statsborgerskab! Og så skal en uheldig episode hvor jeg kørte 20km/t for hurtigt afgøre at jeg ikke kan få dansk pas!

Det var så lige 3,400 kroner spildt på deres prøve og behandling af min sag for så at blive afvist! Spurgte hvad jeg kunne gøre ved det, svaret var at ansøge igen i 2020! Men hvad nytter det, får sikkert bare afslag igen, mens de bare sluger penge til sig for intet at gøre! Uanset hvor meget man føler at det her land er ens hjem og føler at man er faldet til er det tydeligvis ikke godt nok!

Del gerne.

There are 2 comments

  1. Edy Leerbeck

    Edy Leerbeck
    Jeg fatter ikke at en færdselsbøde kan afgøre om man opfylder kravet for at få statsborgerskab i lille Danmark!.For mig at se er det koldt og kynisk skrivebordsarbejde. Når den øvrige familie er i Danmark og klarer sig. Det er skammeligt at behandle en velintegreret ung pige på denne måde.
    Det kan de danske myndigheder ikke være bekendt. Den medarbejder der har taget denne beslutning er ikke sin stilling voksen . Jeg håber virkelig at det afslag bliver trukket tilbage .

    Liked by 1 person

Der er lukket for kommentarer.