Politiet overfalder Yahya Hassan i Aarhus

PF-09-03-2015-Yahya-Hassan

Via sin advokat Claus Bonnez klager Yahya Hassan, digter og folketingskandidat for Nationalpartiet, nu til den særlige Politiklagemyndighed over den anholdelse natten til søndag, som Yahya Hassan blev udsat for efter et værtshusbesøg på Under Masken i det indre Aarhus.

– Vi mener, der er tale om en ulovlig politiforretning. Min klient oplyste alt hvad han skulle til politiet, man beslaglagde uberettiget en mobiltelefon, som han filmede episoden med, og anholdelsen var alt for hårdhændet, min klient har oplyst at han blev lagt i håndjern, siger Claus Bonnez til TV 2.

– Der kommer to politipatruljer, fire politifolk i alt, og de giver mig håndjern på, og det var meget voldsomt. Jeg tager min mobiltelefon op for at dokumentere episoden, men min mobiltelefon bliver uberettiget konfiskeret. De vred mine arme om til smertegrænsen og behandlede mig i det hele taget meget hårdt mens jeg var i deres varetægt. Jeg følte, jeg gik fra et overfald til et andet, siger Yahya Hassan.

Læs hele artiklen på tv2. her.