Se traileren til den nye danske komedie Comeback

comeback_anders_w_berthelsen_og_sarah_sofie_boussnina_fotograf_martin_dam_kristensen_1200x450

COMEBACK er en fortælling spækket med pinagtigheder og lavthængende sarkasme om komikeren Thomas Vang, der krampagtigt forsøger at klamre sig fast til scenekanten, mens han indædt kæmper med erkendelsen af sin falmende stjernestatus og udsigten til at stå i ubehagelig skygge af sin ven, den succesfulde Mads Andersen.

Men katastrofen lurer forude, da datteren Frederikke dukker op med sin veninde, den barmfagre Emilie. Dét som skulle være det perfekte comeback for Thomas, udvikler sig i en helt anden retning, end han drømte om …

“Alle valg har konsekvenser, både de valg du tager og dem du ikke tager – den tanke kan godt tage pusten fra mig en gang imellem. COMEBACK er historien om manden, Thomas, der stadig tæsker rundt i et vidunderligt uforpligtende drengerøvs liv. Han er drevet af drømmen om det store gennembrud, men voksenlivets alvor og realiteter ånder ham hårdt i nakken. Fortiden indhenter ham og han tvinges til at se nærmere på sit eget liv, ” fortæller filmens instruktør Natasha Arthy.

Sammen med komikeren Jacob Tingleff har hun skrevet manuskriptet på baggrund af den islandske forfatter Hallgrimur Helgasons originale idé og manuskript. Rollen som Thomas Vang spilles af Anders W. Berthelsen mens vennen og kollegaen Mads bliver spillet af Peder Thomas Pedersen (tidl. DJ og P3 radiovært kendt fra bl.a. Gramsespektrum og Osman & Jeppe) i de øvrige roller ses bl.a. Sarah-Sofie Boussnina, Benedikte Hansen, Roberta Hilarius Reichhardt, Filippa Suensson og Tina Gylling Mortensen.
Reklamer