“Et sted her i nærheden”

alternativet

Af Kim Hyttel, Alternativet

Den nyeste forskning viser at verdenshavene havde en 6 – 8 meter højere vandstand dengang temperaturen i forhistorisk tid var knapt 2 grader højere end den er i dag. De max. 2 graders stigning, der er målet for klimakonferencen i Paris, er derfor for uambitiøst og vil efter alt at dømme medføre en verdensomfattende humanitær katastrofe med store geopolitiske konsekvenser. Vor tids flygtningeproblemer vil blegne sammenlignet med den nære fremtids kolossale problemer med klimaflygtninge. Konsekvenserne vil være så omfattende at en kollaps i vor verdensorden er den sandsynligste konsekvens. Vi skal ikke nå dertil ! Derfor har Alternativet valgt at sætte klimaforandringen øverst på dagsordenen, fordi det er der den hører hjemme, i alle fora og i alle sammenhænge.Alternativet Sydjylland præsenterer som en del af deres kampagne en ny video med klimaforandringen som tema: ”Et sted i nærheden” lavet af regionens spidskandidat Kim Hyttel, i samarbejde med den italienske fotograf Elisabetta Venturelli. Der er planlagt yderligere to videoer med samme emne. Kim Hyttel udtaler:”Vi må hver især yde vores bidrag der, hvor vi tjener sagen bedst. Jeg har valgt at bruge mine mangeårige erfaring i medieverdenen, til at forme nogle enkle appellerende, men helt afgørende budskaber, alle med samme bundlinje: klimaforandringen har skabt en ny verdensomfattende realitet, der parkerer den nuværende politiske konsensus på historiens losseplads. Enhver politisk beslutning og beregning der ikke gør klimaforandringen til det afgørende, er i bedste fald naiv og i værste fald farlig. Derfor kalder Alternativet alle danskere til handling nu og beder om støtte til at Danmark bliver omstillet til 100 % vedvarende energi og100 % økologisk landbrug, så hurtigt som praktisk muligt! Dansk Folkeparti vil rulle miljøloven tilbage og Venstre vil ansætte Bjørn Lomborg! Disse to udmeldinger understreger klart at det kommende valg til et klimavalg! På samme måde som Danmark har vist vejen indenfor vindmølle teknologi, på samme måde skal vi vise vejen for grøn omstilling. Lad os sammen vise vejen for verden!

Reklamer