Özlem Cekic som barnestjerne i ny SF-kampagne

11070115_10152722534481765_6019141210387913560_o

Özlem Cekic skriver på Facebook:

Jeg som 3 årig og oven i købet i arbejdstøjet:-) Jeg tror ikke på mantraet om at enhver rengøringsdame kan ende som bankdirektør – hvis bare hun vil det nok. Jeg kommer selv fra socialklasse fem. Men jeg er ikke blevet til noget, fordi jeg er exceptionel. Jeg har klaret mig godt fordi nogen rakte hånden ud til mig. Jeg er produkt at vores velfærdssamfund. Jeg er produkt af alle de mennesker som gav rengøringsdamens lille pige en chance og som troede på mig. Derfor vil jeg gerne huske dig på, at du aldrig må undervurdere din egen indsats. Det kan godt være, at det for dig er det bare en lille hjælp til lektierne eller praktikplads ansøgningen, men for det barn og den familie du støtter er det et kæmpe håndsrækning og invitation til fællesskabet. Lad os nu investere i vores børn. De er fremtiden!

Reklamer