Bedraget – ny dramaserie fra DR – får verdenspremiere i Berlin

108780763

DRs næste nye dramaserie med arbejdstitlen ’Bedraget’ har udsigt til at få verdenspremiere i Berlin, når der i næste måned bliver holdt Berlin International Film Festival for 65. gang.

Serien, som Jeppe Gjervig Gram er hovedforfatter på, og som Per Fly er konceptuerende instruktør på, er blevet udvalgt af Berlinalen og får verdenspremiere i den tyske hovedstad den 10. februar.

Tidligere er det kun overgået enkelte tv-serier som ’House of Cards’ og ’Top of The Lake’ at få verdenspremiere i forbindelse med festivalen, som i år vælger at give tv-serier mere opmærksomhed i det officielle program. Årsagen er, at det pibler frem med nye dramaserier over hele kloden, og at interessen for dem er enorm.

I Berlin bliver ’Bedraget’ vist i Haus der Berliner Festspiele, og med til at kaste glans over verdenspremieren kommer blandt andre hovedrolleindehaverne Nikolaj Lie Kaas og det nye unge talent Natalie Madueño. Hun står til at få sit gennembrud i serien, som DR1 sender fra januar 2016. De to første afsnit er imidlertid klar, og det er dem, der skal vises i Berlin.

Læs hele pressemeddelelsen her.