Ny restaurant: Bar Central

297438_16_9_large_232

Inspirationen til Bar Central kommer fra in-stedet L’Avenue i Paris, som drives af folkene bag luksusadressen Hôtel Costes. Men på L’Avenue får det luksuriøse udtryk modspil af et ungt tjenerteam, som gør atmosfæren og madoplevelsen langt mere tilgængelig.

Samme stemning håber de to managere, Johan Wiggers og Alexander Lauf Olsen, at kunne genskabe på Bar Central, hvor det langt hen ad vejen bliver de to unge herrer selv, der udstikker kursen.

Johan og Alexander driver restauranten i samarbejde med restaurantkongerne Torben Olsen og Thomas Fog. De er en driftig forsamling og står i forvejen bag flere restauranter og natklubber som PS Bar & Grill, Geist, Fiat, Café Victor og Lusso.

Bar central åbnede mandag d. 5. december, 2014.

Læs mere på aok.dk her.