Niels Skousen: Fem plader der ændrede mit liv

Niels Skousen fylder 70

Niels Skousen er med sine 70 år en af veteranerne i dansk rockmusik, men der er bestemt ikke noget hengemt eller bedaget over mandens seneste udspil ‘Smil eller dø’, der snildt placerer sig som en af årets bedste plader og fuldt fortjent også har indbragt ham en Steppeulvs-nominering i kategorien ‘årets tekstforfatter’.

På onsdag luftes de nye sange (og nogle af de knap så nye) for første gang live i Vega i København og derefter landet over de kommende måneder – oven i købet i selskab med et nyt liveband.

I den anledning har Ekstra Bladet bedt Skousen pege på fem plader, der undervejs har gjort en forskel. Ikke nødvendigvis de fem bedste eller lignende, men fem plader, der på den ene eller den anden måde har været medvirkende til at gøre ham til den han er i dag.Læs mere på eb.dk her.