“Vi har lige en situation, vi skal snakke om”

0 (2)

Et bevis på at hjemmeværnet kun skal bruges til det de til dels kan finde ud af, nemlig at anvise parkeringspladser og deslige!

Her er endnu et klip fra det danske hjemmeværn:

Update! Nyt klip!

Johanne Schmidt Nielsen på Facebook:

Jo flere våben, der er i omløb i det danske samfund, jo farligere er det. Lad os sikre bedre kontrol med de våben, der er i Danmark – blandt andet ved at fjerne hjemmeværnets våben fra private hjem. Det våben, der blev brugt i weekendens terrorangreb, var stjålet fra en hjemmeværnsmand. Over firetusind medlemmer af hjemmeværnet har hjemmeværnsvåben liggende i eget hjem. Det er simpelthen for farligt. Det er langt sværere at undgå tyveri af våben fra private hjem, end hvis de er samlet på depoter, hvor det er lettere at sikre god bevogtning.