En avis, men kun af navn

fbshare

Af Lasse Jensen

Jeg modtager ugens fire første hverdage en fremgangsrig netpublikation, der det sidste år er kravlet op af klikstatistikken og nu er det 37. største website i Danmark med hundredetusinder af brugere.

Avisen er ejet – og i høj grad skrevet – af et ægtepar: den tidligere VS’er, medieforsker og spindoktor Ralf Pittelkow og den tidligere VS’er, journalist, socialdemokrat og minister Karen Jespersen, nuværende MF for partiet Venstre.

Tophistorien i 92 dage ud af 96 siden 22. maj bærer det flittige ægtepars signaturer. Tophistorien er her defineret som den, der sælger avisen på den daglige e-mail og som altid står øverst i webavisen. Kun fire gange har Ralf Pittelkow været nødt til at skrive artiklen uden fruens hjælp. Måske fordi hun siden den 22. maj har måttet henslæbe fire hverdage i Folketinget – blandt andet, ifølge Ekstra Bladet, med at stille spørgsmål til ministre for senere at bruge svaret i sin avis.

Læs hele klummen på information.dk her.