Semi-Officielle videoer fra Morrissey

Morrissey har indtil nu kun sluppet sine underholdende ”spoken-word” videoer i forbindelse med ”World Peace Is None Of Your Business” – og det bliver der nok ikke ændret på. Morrissey har i sit seneste statement på True To You, som er det tætteste man kommer på et officielt site (det er i hvert tilfælde her han udtaler sig!) kastet sin kærlighed over tre uofficielle videoer til titelnummeret fra You Tube. Samtidig får pladeselskabet endnu en gang hug for ikke at støtte op om ham….the story never ends!

“I am indebted to three sources that have placed their own well-crafted videos on You Tube for the song World peace is none of your business. The three individual sources are named as Sharon Jheeta, Héctor González and wpeace123456. These videos fully understand the intent of the song, and I am relieved that these films exist. Yes, a similar document ought to have been harvested by the record label, but please understand that the pop or rock industry can be as dedicated to perpetuating public deception as the world of politics itself. God bless social media!” Morrissey, august 2014

Her er de tre bud på levende billeder der understøtter det kraftige politiske budskab!

%d bloggers like this: