BOWIE TIL BAGSVÆRD – IGEN

Af Jan Poulsen

Sidste sommer fik den entreprenante Kenn Larsen fra musikbutikken Ren Vinyl i Bagsværd den gode idé at holde en Bowie-aften hos sin nabo, den hyggelige Café VAERD, hvor publikum blev bespist, mens jeg fortalte om Ziggy Stardust.
Det blev en vanvittig hyggelig aften, og vi gav hinanden hånden på at gentage den… eller rettere skabe en helt ny aften med Bowie på programmet med nedslag andre steder i forvandlingskuglens godt 50 år lange karriere, og nu er det lige før.
På torsdag i næste uge, altså den 31. marts, står der tapas og Bowie på menuen, hvis du indfinder dig på Café Vaerd kl. 18.
Bowie vil være en to-retters menu sat sammen specielt til dén aften: Først vil jeg – i anledning af udgivelsen af albummet Toy med genindspilninger af hans gamle (ukendte) 60’er-sange – stille skarpt på hans tidlige år, inden han fandt succes, og dernæst skal vi en tur til det todelte Berlin og se nærmere på, hvad der fik ham til at slå sig ned i den tyske storby i sidste halvdel af 1970’erne, hvor han skabte vigtige plader som Low og ’Heroes’ samt The Idiot og Lust For Life sammen med Iggy Pop.
De mange ord skylles ned undervejs med særligt udvalgte numre på vinyl.
Arrangementet er tæt på udsolgt, men i skrivende stund er der altså få billetter tilbage, så hold dig endelig til, hvis det lyder fristende. Der er relevant link her.

Foto: Gerald Fearnley, 1967.

%d bloggers like this: