Bongorama Musik: ugens udvalgte single- og pre-albumnyheder

Snail Mail har udsendt “Ben Farnklin”, den anden single fra det kommende album Valentine der udkommer den 5. november. Foto: Tina Tyrell

Trentemøller udsender sit nye album Memoriam den 11. februar, anden single fra albummet er “All To Soon”.

“Running Away” er første single fra det nye Cate Le Bon album Pompeii. Pompeii udkommer den 4. februar.

Chris Carter har remixet Daniel Averys fremragende “Lone Swordsman“.

Nye stærke udgivelser fra Ydegirl, Jon Hopkins, Screensaver, Lotic, Jane Weaver, Black Country New Road og SPIRIT OF THE BEEHIVE.

Se og hør alle ugens udvalgte nyheder nedenfor.

Ugens udvalgte nyheder er fra trentemøller, Cate Le Bon, Daniel Avery (Chris Carter Remix), Music For Lovers, screensaver, Gruff Rhys (Luke Abbott Version), Ydegirl, Jane Weaver, Leo Nocentelli, Lost Horizons/KookieLou, Smile/Robyn, Snail Mail, She/Beast, Aesop Rock/Blockhead, Hayden Thorpe, Yula Kasp/MI.RO, Scowl, Bad History Month, Black Country New Road, deep tan, CANNIBALE, Gold Dust, Fort Romeau, Barrie, Lotic, Land of Talk, Makthaverskan, Fred again…, Jon Hopkins, Field Music, Bryan´s Magic Tears, Mogwai (Alessandro Cortini Rework), SPIRIT OF THE BEEHIVE (Avey Tare Remix), Damon Albarn, Totally Enormous Extinct Dinosaurs, Shamir, Michael Kiwanuka, Thåström, Pa Salieu/Aitch, Egyptian Blue, Suki Waterhouse, llawgne, Lone, Liv.e, Emma Ruth Rundle, Gold Dust, Imarhan, Young Prisms, Neil Young/Crazy Horse, Sleaford Mods (Orbital Remix), serpentwithfeet, Makaya McCraven, Glok/Shamon Cassete, Baxter Dury, Bon Iver, Renée Reed, Jordana/TV Girl, Bleach Lab, Solen, Jerome og April Magazine.

Playliste med ugens udvalgte single- og pre-albumnyheder. Playlisten bliver opdateret løbende med det bedste nye musik. Abonner på den for at få det bedste nye musik samlet et sted:

Playliste med tidligere ugers udvalgte singlenyheder:

%d bloggers like this: