Bongorama Musik: ugens udvalgte single- og pre-albumnyheder

Dinner – Anima. Dinner er Anders Rhedin (ex Choir of Young Believers)

Oneothrix Point Never har udgivet en ny version af ”Tales From The Trash Stratum” med Elizabeth Fraser (Cocteau Twins) på vokal. Den originale version stammer fra 2020 albummet Magic Oneothrix Point Never.

Dinner har udgivet nyt nummer fra det kommende album Dream Work der udkommer 22. oktober på Captured Tracks.

Tonstartssbandht udsender nyt album Petunia. Første single er den fremragende ”What Has Happend”.

Marissa Nadler og Mary Lattimore har samarbejdet på den smukke nye single ”If I Could Breathe Underwater”.

Ugens udvalgte nyheder er fra Oneothrix Point Never, Dinner, Tonstartssbandht, Marissa Nadler/Mary Lattimore, Big Vic, Nothing, TV Priest, Makthaverskan, Habibi, Moor Mother/BFLY, Low Life, The Parrots, Marc Melia/Flavien Berger/Pi Ja Ma, Moondog/Seauxphi, Jarvis Cocker, Still Corners, James Blake, Talk Show, Ducks Ltd., Mondaze, Hubert Lenoir/Bonnie Banane, L.A. WITCH, Honeyglaze, Phew, Magdalena Bay, Cindy, Metromony/Brian Nasty/Folly Group, Snail Mail, The War On Drugs, Emily A. Sprague, Renée Reed, Dehd, bb Sway, The Legends, Joan As Police Woman, The Shivas, Mild High Club, Eyedress, Joyce, Red Axes, Vanishing Twin, Ezra Furman, Lil Ugly Mane, Barthes Strange, Cold Beat, ESP Summer og Hatchie.

Playliste med ugens udvalgte single- og pre-albumnyheder. Playlisten bliver opdateret løbende med det bedste nye musik. Abonner på den for at få det bedste nye musik samlet et sted:

Playliste med tidligere ugers udvalgte singlenyheder:

%d bloggers like this: