Bongorama Musik: ugens udvalgte single- og pre-albumnyheder

Yves Tumor – Jackie. Ny single og video fra den enigmatiske kunstner.

Efterklang har udsendt den første single “Living Other Lives” fra deres kommende album Windflowers, der udkommer den 8. oktober på City Slang. Tourkalender finder du her.

Yves Tumor har udsendt en ny single “Jackie”. Nummeret er Tumors første soloudspil siden det fremragende 2020 album Heaven To A Tortured Mind. Den mørke og psykedeliske video er lavet af Los Angeles baserede Actual Objects.

Desire Marea, der tidligere var en del af det Durban, Sydafrika, baserede performancekollektiv FAKA, har udsendt en ny video til nummeret “Tavern Kween”. Nummeret stammer fra albummet Desire der blev udsendt tidligere i år. I FAKA og i sit soloarbejde udforsker Desire queeridentiteten i det postkoloniale Afrika. Se videoen her.

Se alle ugens udvalgte nyheder nedenfor.

Ugens udvalgte nyheder er fra:

Efterklang, Yves Tumor, Desire Marea, The Lounge Society, Dean Blunt, Radiant Baby, Mydgar, Pink Milk, Lucky Lo, Death Valley Girls, Soccer Mommy, Nic Arizona (Lena Willikens Remix), La Luz, Piroshka, Liars, The Limiñanas, Wet Leg, Orlando Weeks, Tyler The Creator, Mangabey, Aldous Harding, Blurry The Explorer, kolezanka, Jas Shaw, Twin Shadow, Yann Tiersen, The Florets, Adana Twins, Diana Ross, Rose City Band, Ora the Molecule, Senyawa/Black To Comm, Gaspars Augé, Sally Shapiro, Myd/L´Impératrice, Vince Staples, Lingua Ignota, Moritz Von Oswald/Heinrich Köbberling/Laurel Halo, Parcels, Darkstar (Pushups In The Rave Mix), Kekko, Tim Ayre og Fred again…/The Blessed Madonna (Diplo Remix).

Playliste med ugens udvalgte single- og pre-albumnyheder. Playlisten bliver opdateret løbende med det bedste nye musik. Abonner på den for at få det bedste nye musik samlet et sted. 

Playliste med tidligere ugers udvalgte nyheder:

%d bloggers like this: