Bongorama Musik: Ugens udvalgte single- og pre-albumnyheder

Neu Sierra har udsendt sin anden single “For the Last Time”, som du kan læse mere om her. Neu Sierras debut EP Sulphur & Molasses er ude i løbet af foråret på FIVE FOOT ONE Records.

Trentemøller har remixet Tricky feat. Marta “Like s Stone” og skabt et helt nyt nummer ved kun at bruge de originale vokaler i remixet.

Karen Rosenberg har i løbet af det sidste år udsendt en lang række af jazzsingler, den nyeste er “Your Hands”.

Ugens udvalgte singler og pre-albumnyheder er fra:

Neu Sierra, Tricky (Trentemøller Remix), Karen Rosenberg, Alan Vega, Houses of Heaven (Inhalt Dub), Chromatics (Maceo Plex Remix), Erol Alkan, Paul Weller, a/lpaca, The Horrors, Georg Marander, Collapsing Scenery, Reymour, Corduroy, Damon Locks/Black Monument Ensemble, Nick Cave/Warren Ellis, Flying Colours, Sofia Kourtesis, Vapour Theories, Durand Jones & The Indications, Altin Gün, Fred again…, Sufjan Stevens, KATTHEM, Field Works, Ryley Walker, Solen, Brijean, Bonobo/Totally Enormous Extinct Dinosaurs (Kerri Chandler Remix), Plaisir, Giant Swan, Hilang Child (Tusks remix), Dinosaur Jr., Horsegirl, Shamir, Marie Davidson (Jlin Remix), Mindy Meng Wang/Tim Shiel, DEBBY FRIDAY, Martin Gore (ANNA Remix), Francis Lung, Francois & The Atlas Mountains, NYX/Gazelle Twin, Chad VanGaalen, Grave Flowers Bongo Band, Cabaret Voltaire og Deux Control.

Playliste med ugens udvalgte single- og pre-albumnyheder. Playlisten bliver opdateret løbende med det bedste nye musik. Abonner på den for at få det bedste nye musik samlet et sted.

%d bloggers like this: