I går stod Lars Løkke igen på TV og klogede sig

Af Peter Hummelgaard

Godt for Danmark, at Løkke ikke er statsminister!

Helt ærligt. Jeg tror faktisk ikke man kan overdrive vigtigheden af, at Løkke ikke har ansvar for landets ve og vel længere. Det havde med stor sandsynlighed både betydet mange flere dødsfald og et hårdere slag mod økonomien.

Vi ved at restriktionerne og vores fælles, hårde kamp mod Corona har gjort en stor forskel. Den grundlæggende pointe anerkender langt de fleste med forstand på pandemien. Vi ved også at, hvis der ikke er styr på smitten, så koster det arbejdspladser og skader virksomhederne. De kendsgerninger ignorerer Løkke totalt og hans konklusioner har generelt vist sig at være letkøbte og forkerte.

Kan I f.eks. huske, hvordan Løkke i foråret mente, at forsigtighedsprincippet var forkert og nedlukningen for hård. I stedet var han tillokket af idéen om at opbygge flokimmunitet, hvor det handlede om at få smitten til at sprede sig hurtigt.

Den tanke har vist sig at være decideret farlig. Erfaringerne fra lande som førte Løkkes tanker ud i livet er skræmmende.

I går stod Lars Løkke igen på TV og klogede sig på, hvordan han kunne have løst Coronakrisen bedre og anderledes. Når man læser hans analyser fra foråret, så er det udsagn jo nærmest grotesk.

Del gerne det her opslag, hvis du også er glad for, at det er Mette Frederiksen og ikke Lars Løkke som er i spidsen for landet.

%d bloggers like this: