Jeg er rasende stolt over at være en del af disse tre digtsamlinger

Af Peter Krogh

Jeg har tidligere skrevet om Steffen Baunbæks digtsamlinger og min involvering i omslagende på disse. Tilbage i 2012 fik jeg lov til at lave forsiden på “Picnic I Hiroshima”. Bogen var første del af en trilogi hvoraf anden del “Distant Early Warning” udkom sidste år. Også her var jeg involveret i omslagets motiv.
Nu er sidste del af trilogien med titlen “Ground Zero” udkommet. Igen har Steffen været så venlig at bede mig om, at lave og være med i udviklingen af omslagskonceptet .
Og som om, at dette ikke var nok, så udkommer alle 3 digtsamlinger i et samlet boksæt i 2021!!
“Picnic I Hiroshima” nu i en reduxudgave med et nyt omslag på fundamentet af det oprindelige. Selve boksens omslag er et billede jeg malede tilbage i 2007 og som nu finder nyt liv på Steffen Baunbæks samlede trilogi.
Jeg er nok et ydmygt menneske, men jeg vil godt tillade mig, i denne sluttede kreds, at være rasende stolt over at være en del af disse tre digtsamlinger. Hver for sig og i den samlede udgave.
Ordene er de vigtigste, så anskaf jer endelig trilogien – det er tre fremragende digtsamlinger!!

%d bloggers like this: