PAS PÅ VORES BETJENTE – DE PASSER PÅ OS ❗️

Alternativets Unge skriver:

Vi har i mange år nedprioriteret vores politi, hvilket har efterladt politibetjentene med en kæmpe arbejdsbyrde. Dette resulterer i, at flere politibetjent døjer med psykiske lidelser, såsom PTSD, stress, angst og depressioner, som kan risikerer at påvirke kvaliteten af deres arbejde.

I Alternativets Unge ønsker vi at forbedre forholdene for vores politibetjente. Vi vil sænke arbejdsbyrden og mindske overarbejdet. Vi skal lade Staden være Staden og ikke sende politibetjente til at stå ved grænsen og jagte muslimer i burka. I stedet skal fokus være på det nære politiarbejde og det kræver flere penge og flere politibetjente – dog skal penge ikke komme fra vores i forvejen pressede uddannelser!

Skriv en kommentar til denne artikel

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.