Bongorama Musik: Ugens udvalgte nye singler, 24. juli 2020

Death Valley Girls – The Universe. Seneste udgivelse på Sucide Squeeze Records

Ugens udvalgte singler og pre-album nyheder.

Jaako Eino Kalevi – The Search (Domenique Dumot Remix)

Death Valley Girls – The Universe

Metz – A Boat to Drown In

Kefaya & Elaha Soroor – Charsi (Wonky Logic Rejig)

illuminati hotties – free dumb

Thomas Bartlett – Multiflora

The Avalanches – Wherever You Go (feat. Jamie xx, Neneh Cherry & CLYPSO)

The Limiñanas – Calentitta (feat.Nuria)

Profligate – A Little Rain

Transistor – Nothing New

Alabaster DePlume – The Good Wine

Liss – Fool for You

070 Shake – Guilty Conscience (Tame Impala Remix)

Dent May – Sea Salt & Caramel

Bartees Strange – Mustang

Pangaea – Like This (Full MIx)

Tkay Maidza & Kari Faux – Don´t Call Again

Abracadabra – Alice Street

Kelly Lee Owens – Melt! (Coby Sey Rework)

Vatican Shadow & Salford Electronics – Deconstruction (Sun Temple)

Jaga Jazzist – Tomita

Ulver – Nostalgia

Freak Heat Waves – Let It Go

The Liberty Balance – Needed A Song

All Souls – Winds

trayer tryon & Julie Byrne – new forever

Becky and the Birds – Pass Me By

Koffee – Lockdown

Rhyw – Stare Me Down

J. Zunz – Four Women and Darkness

Duval Timothy & Lil Silva – Fall Again

Feng Suave – Half-Moon Bag

Fray Mysterio – BIG Threat 1

Jonathan Bree – Waiting on the Moment

Psychic Markers – Surf´s Up

Arlo Parks – Black Dog

Wye Oak – AEIOU (feat. Brooklyn Youth Chorus)

Brijean – Moody

Metz – A Boat to Drown In. Tung Canadisk støjrock.
%d bloggers like this: