Det står i avisen…

Af Flemming Chr. Nielsen

Der står i avisen, at det bliver svært for ØRSTED at finde en afløser, der vil nøjes med 16 mio. om året.

Hej – jeg stiller mig gerne til rådighed for en million.

Bortset fra det er det jo komplet grinagtigt, at folk lader sig dupere af en uhyrlig årsløn. Nogen får måske ligefrem mindreværdskomplekser. Andre lægger sig i bedestilling og priser den højtlønnede, som man i gamle dage priste kongerne, fordi de havde guldkrone på hovedet. Og så er der alle dem, der pr. automatik tror, at en velspækket pung er identisk med et velspækket hoved.

Nej, det forholder sig sådan, at det er en bestyrelse, der fastlægger en direktørs løn, og det ville være åndssvagt at agere fedtet, for med en høj direktørløn kan man lettere komme bagefter og frejdigt sige, at bestyrelseshonoraret selvfølgelig må holde trit dermed. Ellers er der ikke balance i tingene.

Alt sammen sagt uden at forklejne den enkelte som individuel person.

%d bloggers like this: