Forbryderisk at rive Ungdomshuset ned

Kim Jezus skriver på Facebook:

“Når man befandt sig i Jagtvejhusets sal fyldt med kampklare ligesindede, føltes det virkeligt, som om man var i stand til alt og aldrig ville kunne overvindes.” (fra René Karpantschof “De stridbare danskere”, side 388, om kvindekongressen i 1910).

I dette historievigtige hus begyndte jeg at komme i i 1978 da Tingluti havde overtaget det, og jeg øvede hver tirsdag med ensembleorkestret øverst oppe, og spiste pølser i pausen i pølsevognen/huset som lå lige foran huset.

Da Ungdomshuset åbnede den 30. oktober 1982 var jeg med til at åbne det og folkemusikken var udvidet med punk, rock og havnearbejderkor….

Uden tvivl Nørrebros vigtigste hus med det største historiske vingesus…. både for kvinder, arbejdere, ungdom og den folkelige kultur – forbryderisk at rive det ned… Ritt ansvaret er dit !!!