God forårssæson til alle

Danni Travn skriver på Facebook:

I anledning af Superliga-starten et lille uddrag fra Elton Johns fornemme selvbiografi. God forårssæson til alle.

‪”At heppe på Watford havde været en konstant faktor i mit liv, uanset hvor meget alt andet havde ændret sig radikalt. Vicarage Road lå en halv snes kilometer fra det sted, hvor jeg var født. Den forbandt mig med mine rødder og mindede om, at uanset hvor meget succes jeg fik, eller hvor berømt jeg blev, eller hvor mange penge jeg tjente, var jeg stadig en arbejderdreng fra et almennyttigt boligbyggeri i Pinner.”

Skriv en kommentar til denne artikel

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.