Stay tuned!

Theresa Scavenius skriver på Facebook;

TAK!

Wauw! Jeg er fantastisk overvældet over at få 42 procent af medlemmernes opbakning. Overvældet over alle de søde beskeder. Overvældet over, at så mange mennesker har vist mig tillid. Overvældet over, at jeg igen har kunnet mobilisere mit stærke team, som ville føre kampagne for mig – og alle dem, jeg ikke kunne nå at gøre brug af i denne omgang.

Overvældet over at skabe national opbakning om mit kandidatur og politiske projekt. Overvældet over, at så mange medlemmer gerne så mig lede partiet frem mod næste valg og skabe en ny fortælling om Alternativet som det seriøse alternativ i dansk politik.

Til alle jer derude, som har forhåbninger og forventninger til mig og bakker mig op:
Tak til hver eneste af jer. Det giver mig mod på at kæmpe videre for en bæredygtig verden, hvor vi tænker i klima, miljø og mennesker før kroner og ører.
Det giver mig lyst til at kæmpe videre for et opgør med konkurrencestaten. Kæmpe for at smide den fossile elite ud af dansk politik. Og i det hele taget sørge for, at vores folkevalgte er deres politiske ansvar voksne og løser de problemer, som skal løses. Her og nu. Med de økonomiske midler, teknologiske løsninger, politiske reguleringer, regler og love, vi har til rådighed.

I dag siger vi tillykke til Alternativets nye politiske leder, Josephine Fock.
Vi har talt om at drikke kaffe, og det vil jeg se frem til. Jeg vil selvfølgelig gå konstruktivt ind i et samarbejde med Josephine og se, hvordan jeg kan forvalte det mandat, jeg har fået af baglandet inden for rammerne af hendes lederskab.

Derudover fortsætter jeg selvfølgelig som klimaapolitisk kritiker, aktivist og analytiker. Jeg fortsætter med at gennemtrawle de forskellige klimapolitiske dokumenter og råbe op, når de er mangelfulde – hvilket de desværre alt for ofte er.

Lige nu har jeg gang i en masse af spændende projekter på universitetet – blandt andet konferencen ’CLIMATE HACK: WATER’ til marts, hvor jeg har samlet en gruppe internationale forskere for at undersøge, hvordan vi fornyr den klimapolitiske diskurs – fra at være et teknologisk fokus på tal og mål, til at være en mere helhedsorienteret diskussion om, hvordan vi beskytter det biologiske liv på vores jord.

Stay tuned! 🙂

KH
Theresa