Går du ikke til din grænse, behøver du ikke at gå nogen steder

Peter Frølich skriver på Facebook

Der kan være mange følger af at ændre på sit liv, men en god indsigt er at bliver du drevet af din nysgerrigheden, så kan det mange gange få positive konsekvenser. Det vil samtidig være forkert at tro, at livet er en dans på roser når du hiver din teltpæle op fra barndommen by. Du har dit eget fjæs i spejlet hver morgen: ‘Nå, Peter Fröhlich, hvad laver du? Hvad skal du med dit liv?’
Jeg har søgt mit ståsted her på øen og det der har tiltrukket mig er ideen om at producere en vare fra ‘jord til bord’ på Ærø. Nu kom den, som lyn fra en klar himmel. Michael fra Ærø Whisky rakte ud og greb fat i mig. ‘Peter, du kan noget jeg ikke kan og omvendt. Skal vi gøre det sammen?’
Der kommer det lille samfund til sin ret, alle kender alle og rækker du hånden ud, så bliver du mødt med tillid og glæde.

Fra 1. februar er jeg medejer og partner i Ærø Whisky A/S. Et lille destilleri i Ærøskøbing, henter vores byg på Kammerrådgaarden 5 kilometer væk, eget maltgulv, bryggeri og selvfølgelig destilleri. En ‘high-end whisky, der smager som englene synger. Både Michal og jeg værdsætter bæredygtigheden og den vedvarende energi. Vi skal drive selskabet sammen, det bliver en stor glæde.

Solen skinner i dag mere end nogensinde, mit værdisæt og ønske blev hørt. Jeg kan kun opfordre jer alle til at søge livet helt ud i hjørnerne og helt ud til kanten.
Mener bestemt det var Asger Jorn der sagde:’ Går du ikke til din grænse, behøver du ikke at gå nogen steder’.