Problemet med Huxi Bach

Solidaritet skriver på Facebook:

Solidaritet har rettet henvendelse til Danmarks Radio oven på satireprogrammet “Ugen plus det løses” indslag om alternative medier og “junkmedier”.

Vi mener præsentationen i programmet, hvor såkaldte “junkmedier” som Den Korte Avis og Newspeek nævnes i samme ombæring som bl.a. Solidaritet, er manipulerende og usaglig. Solidaritet blev faktisk i den omtalte undersøgelse specifikt vurderet til ikke at være et junkmedie af ekspertpanelet, og vi arbejder efter Pressenævnets standarder.

Programmet giver derfor Danmarks Radios seere et fejlagtigt indtryk af Solidaritet som projekt, ved at blande vores navn ind i samtalen om junkmedier. Vi forventer, at DR bringer en opklarende rettelse til TV-indslaget, så de kan leve op til deres selvbillede som medieproducent på den rigtige side af skraldespanden.